Websites met Toekomst

Toekomstgericht Websites Bouwen

Bij het bouwen van een website levert de klant de inhoud van de website. De klant wil een zo groot mogelijk publiek bereiken en blijven bereiken via mobiele telefoons, tablets en computers. Dat is de taak van de ontwikkelaar van de website. Dit vraagt om een professionele aanpak, en samenwerking tussen klant en websitebouwer.

Een webpagina bekijk je met een webbrowser. De webbrowser interpreteert de code waarin de webpagina is geschreven en geeft de pagina vervolgens weer. ottermeer_klein
Wat wil het geval? Elke browser (Edge, Safari, Internet Explorer, Firefox, Chrome, etc.) interpreteert deze code op zijn eigen wijze. En zelfs verschillende versies van eenzelfde browser interpreteren de code soms weer op geheel eigen wijze.

Het is aan de website ontwikkelaar om de website zo te bouwen dat deze verschillen zo min mogelijk in de website te zien zijn.
De kunst bij het ontwikkelen van een website is:

Dit is de uitdaging voor de website ontwikkelaar.

WebBrowsers en WebBrowser-versies

De vraag is: met welke webbrowsers, webbrowser-versies en webstandaarden houd je rekening bij het ontwerp en bouw van een website?

Antwoord: met alle gangbare webbrowsers onder Windows, Apple Mac OS X en eventueel Linux.

SEO of gevonden worden op internet.

SEO staat voor Search Engine Optimization. De website zo bouwen en optimaliseren, dat de website goed gevonden wordt op internet. Alle websites die door mij worden gebouwd, zijn geoptimaliseerd om gevonden te worden.

W3C Webstandards

Niet alleen werken de door mij gebouwde websites in alle gangbare webbrowsers onder Windows, Apple Mac OS X en Linux. Ook worden de website door zo ontworpen en gebouwd dat ze aan de volgende W3C webstandards voldoen